joi, 5 februarie 2015

Sfatul oftalmologului: Hipermetropia - cauze, simptome, tratament

Poti trata hipermetropia prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Alimentele naturale joca un rol important, în special daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci daca ai hipermetropie.
"Hipermetropia reprezinta o afectiune care se manifesta prin vedere incetosata. Persoanele ce sufera de hipermetropie vad bine la distanta, si vad obiectele departate mai aproape decat sunt in mod obisnuit, desi tulburarile sunt si la nivelul vederii de aproape si la vederea la distanta. Aceste persoane au de cele mai multe ori probleme in a focaliza imaginile apropiate, si nu pot realiza activitati ca cititul sau cusutul. Desi defectele ce cauzeaza aceasta boala pot fi prezente de la nastere (de exemplu aplatizarea corneei sau glob ocular scurt), lungirea globului ocular in copilarie poate corecta tulburarile de vedere. Pe masura ce se inainteaza in varsta ochiul isi pierde capacitatea de acomodar...Sfatul oftalmologului: Hipermetropia - cauze, simptome, tratament

Hipermetropia este mai intalnita la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec timp indelungat la calculator fara a se relaxa din cand in cand.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie au, in multe situatii, o forma mai accenutata a afectiunii, in comparaţie cu barbati.
Hipermetropia si vindecarea ei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu