luni, 2 februarie 2015

Hipermetropia – ce este, simptome si tratament | Opticon - Optica Medicala Cluj

Poti trata hipermetropia prin mancare sanatoasa.Alimentele naturale joca un rol important, în special daca sunt bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a scapa de hipermetropie.

"Copii care au hipermetropie de cele mai multe ori nu au manifestari, totusi unii pot manifesta: cefalee frecventa isi freaca ochii des nu manifesta un interes prea mare pentru citit au dificultati de citit. Nou nascutii si copii sunt in mod obisnuit usor hipermetropi; pe masura ce cresc, cresc si ochii lor si se alungesc, astfel ca aceasta conditie se corecteaza de la sine, in general pana la varsta de 7 – 8 ani. Totusi, unii tineri la care nu se corecteaza acesta hipermetropie, nu sunt constienti de acest lucru, deoarece pot acomoda si focaliza corect (datorita flexibilitatii cristalinului) fara a avea nevoie de ochelari sau lentile de contact. Un consult oftalmologic de rutina poate diagnostica hipermetropia sau alte tulburari de refractie, boli care afecteaza ochiul. Ochelarii si lentilele de contact sunt prima optiune terapeutica a hipermetropiei, ambele sunt eficiente, au un risc mai mic si sunt mai ieftine decat procedeele chirurgicale. Procedurile chirurgicale sunt: keratectomie fotorefractiva, keratoplastia termica, keratoplastia electrica si implantul de lentile intraoculare."...Hipermetropia – ce este, simptome si tratament | Opticon - Optica Medicala Cluj

Hipermetropia are o prevalenţă ridicată la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care petrec timp indelungat la calculator fara a se relaxa din cand in cand.Femeile afectate de hipermetropie au, deseori, o forma mai accenutata a afectiunii, decat barbati.

Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu