joi, 29 ianuarie 2015

Regulament pentru ochelarişti

Poti trata hipermetropia prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a scapa de hipermetropie.
"Oamenii care poarta ochelari, ochelaristii, sunt pur si simplu o multime uriasa pentru ca, de exemplu, necesitatea ochelarilor cu plus nici nu mai este considerata o boala fiindca de la 40 de ani este o evolutie fireasca a ochiului. Dupa varsta de 40 de ani este normal ca ochiul sa ceara lentile cu plus pentru vederea de aproape. Pana la urma, ochelarii sunt chiar un prilej de cochetarie si se intampla ca mari vedete de la Hollywood sa poarte ochelari fara dioptrii numai pentru a fi la moda. Miopia Viciile de refractie includ miopia, hipermetropia si astigmatismul. Toate viciile de refractie se mostenesc. Imaginea se formeaza intr-un anumit loc pe retina. Daca imaginea insa se formeaza in alt loc, in fata sau in spatele retinei, asta inseamna viciu de refractie. Ochelarii fac o corectura si aduc imaginea la locul ei pe retina. Este de-a dreptul oportuna necesitatea ca orice cop...Regulament pentru ochelarişti

Hipermetropia este mai intalnita la cei cu obiceiuri nesanatoase si care stau mult timp in fata calculatorului fara a se relaxa din cand in cand.Femeile care au hipermetropie au, deseori, forme mai avansate ale acestei tulburări, decat barbati.
Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu