vineri, 16 ianuarie 2015

Viciile de refractie: miopia, hipermetropia si presbiopia

Hipermetropia poate fi tratata prin mancare sanatoasa.Alimentele naturale joca un rol important, mai ales daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a vindeca hipermetropia.
"Sigur ca este un progres in a oferi tinerilor independenta de ochelari. Insa trebuie stiute citeva lucruri. "In mod obisnuit, o asemenea  operatie pentru un viciu de refractie, nu se face mai devreme de virsta de 18 ani. E foarte important ca tulburarea de refractie sa se stabilizeze. Apoi, tot atit de important este sa cunoastem limitele tratamentului cu laser in astfel de cazuri. De exemplu, la o miopie rezultatele sint foarte bune daca miopia este mai mica de sase dioptrii. Daca miopia este mai mare, exista riscul unor complicatii foarte severe. Pe de alta parte, trebuie luata in calcul si neplacerea pacientului care in astfel de cazuri va fi nevoit totusi sa poarte ulterior ochelarul. Indicatia de interventie cu laserul pentru viciile de refractie este exacta, trebuie facuta cu precautie. Este  o interventie care se adreseaza de obicei tinerilor si adultilor si care ofera un certificat de garantie de 40 de ani. Daca este vorba de miopii inalte sau de miopii care progreseaza, laserul nu isi are indicatia", subliniaza prof. dr. Chiselita. Hipermetropia si presbiopia Se pot face corectii cu laser...Viciile de refractie: miopia, hipermetropia si presbiopia

Hipermetropia poate aparea mai ales la cei nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec timp indelungat la calculator fara pauze.Femeile afectate de hipermetropie prezintă, de multe ori, probleme mai grave, in comparaţie cu persoanele de sex masculin.
Vindecarea hipermetropiei si a altor vicii de refractie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu