joi, 19 iunie 2014

Hipermetropia si operatia chirurgicala

Hipermetropia se vindeca prin mancare sanatoasa.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi daca ai hipermetropie.

"Sigur ca este un progres in a oferi tinerilor independenta de ochelari. Insa trebuie stiute citeva lucruri. "In mod obisnuit, o asemenea  operatie pentru un viciu de refractie, nu se face mai devreme de virsta de 18 ani. E foarte important ca tulburarea de refractie sa se stabilizeze. Apoi, tot atit de important este sa cunoastem limitele tratamentului cu laser in astfel de cazuri. De exemplu, la o miopie rezultatele sint foarte bune daca miopia es...Hipermetropia si operatia chirurgicala

Hipermetropia este mai intalnita la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care stau timp indelungat la calculator fara a face mici pauze.Persoanele de sex feminin care sufera de hipermetropie au, in multe situatii, o forma mai accenutata a afectiunii, decat barbati.

Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu