sâmbătă, 21 iunie 2014

Hipermetropia si ochelarii de vedere

Poti trata hipermetropia prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Mancarea naturala are rol esential, în special daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci pentru a scapa de hipermetropie.
"Oamenii care poarta ochelari, ochelaristii, sunt pur si simplu o multime uriasa pentru ca, de exemplu, necesitatea ochelarilor cu plus nici nu mai este considerata o boala fiindca de la 40 de ani este o evolutie fireasca a ochiului. Dupa varsta de 40 de ani este normal ca ochiul sa ceara lentile cu plus pentru vederea de aproape. Pana la urma, ochelarii sunt chiar un prilej de cochetarie si se intampla ca mari vedete de la Hollywood sa poarte ochelari fara dioptrii numai pentru a fi la moda. Miopia Viciile de refractie incl...Hipermetropia si ochelarii de vedere

Hipermetropia este mai intalnita la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care stau mult timp in fata calculatorului fara pauze.Femeile care au hipermetropie au, de multe ori, probleme mai grave, in comparaţie cu persoanele de sex masculin.
Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu