joi, 19 iunie 2014

Hipermetropia - Corpul uman, medicina, tratament, boli

Hipermetropia poate fi tratata prin alimentatie sanatoasa.Mancarea naturala are rol esential, în special daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi daca ai hipermetropie.
"Hipermetropia este o anomalie a refracţiei: ochii, în loc să focalizeze lumina pe retină (parte a ochiului pe care se formează imaginile), aşa cum ar trebui, o focalizează în spatele retinei, ceea ce provoacă dificultatea de a vedea de aproape, în timp ce vederea la distanţă este normală. Benignă şi foarte frecventă la copiii mici, afecţiunea este uşor de diagnosticat, iar defectul de vedere se poate uneori corecta doar cu lentile potrivite. INTERVENŢIILE CHIRURGICALE Corectarea hipermetro...Hipermetropia - Corpul uman, medicina, tratament, boli

Hipermetropia este mai intalnita la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care stau mult timp in fata calculatorului fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin afectate de hipermetropie au, in multe situatii, o forma mai accenutata a afectiunii, fata de barbati.
Citeste si alte articole:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu