duminică, 29 iunie 2014

Hipermetropia | Opticalina's Blog

Hipermetropia poate fi tratata prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Mancarea naturala are rol esential, mai ales daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci daca ai hipermetropie.

"Odata ce am stabilit definitia hipermetropiei haideti sa identificam si cauzele ei. Din desen ne putem da seama ca o prima cauza ar fi lungimea ochiului. Daca un ochi normal are 23-24 mm un ochi hipermetrop are o lungime mai mica de 23 mm. In urma acestei explicatii se naste automat si dilema: ” Copiii au ochii mici, este imposibil sa aiba marimea ochiului unui om matur. Asta inseamna ca toti copiii sufera de hipermetropie?”. Am sa raspund pozitiv. Dar nu este un motiv de ingrijorare. Este un hipermetropism fiziologic, practic ceva normal. Toti oamenii sufera de acest defect, dar odata cu cresterea organismului creste si ochiul iar in jurul varstei de 5 ani ochiul atinge dimensiunile sale normale. Dar atunci cum sunt, totusi, oameni cu acest viciu de refractie? O posibila explicatie ar...Hipermetropia | Opticalina's Blog

Hipermetropia poate aparea mai ales la cei nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec mult timp in fata calculatorului fara pauze.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie au, de multe ori, forme mai avansate ale acestei tulburări, in comparaţie cu barbati.

Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu