vineri, 27 iunie 2014

Miopia si hipermetropia | Revista Tratamente Naturiste

Poti trata hipermetropia prin mancare sanatoasa.Alimentele naturale joca un rol important, în special daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a scapa de hipermetropie.

"   Doua dintre cele mai frecvente afectiuni oculare sunt miopia si hipermetropia. Ele apar datorita alungirii sau aplatizarii anormale a globului ocular.    Miopia este cauzata de cresterea puterii de refractie a ochiului si alungirea globului ocular, ca urmare a privitului obiectelor de aproape (mai ales in timpul scrisului si cititului). Bolnavul miop nu vede bine de la distanta si de aceea el trebuie sa apropie obiectele de ochi si sa stranga pleoapele. Corectia miopiei se face cu ochelari cu lentile divergente (-).    Hipermetropia este opusul miopiei, fiind numita popular si "vederea lunga". Din cauza efortului de acomodare al ochiului, la bolnavii cu hipermetropie apar des dureri de cap, inrosirea ochilor, iar deseori se intampla ca la citit sa apara senzatia de dispari...Miopia si hipermetropia | Revista Tratamente Naturiste

Hipermetropia este mai intalnita la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care stau mult timp citind fara a face mici pauze.Persoanele de sex feminin afectate de hipermetropie au, de multe ori, forme mai avansate ale acestei tulburări, in comparaţie cu barbati.

Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu