luni, 30 iunie 2014

Hipermetropia - cauze, simptome, tratament

Poti trata hipermetropia prin mancare sanatoasa.Alimentele naturale joca un rol important, mai ales daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci pentru a vindeca hipermetropia.

"Hipermetropia reprezinta o afectiune care se manifesta prin vedere incetosata. Persoanele ce sufera de hipermetropie vad bine la distanta, si vad obiectele departate mai aproape decat sunt in mod obisnuit, desi tulburarile sunt si la nivelul vederii de aproape si la vederea la distanta. Aceste persoane au de cele mai multe ori probleme in a focaliza imaginile apropiate, si nu pot realiza activitati ca cititul sau cusutul. Desi defectele ce cauzeaza aceasta boala pot fi prezente de la nastere (de exemplu aplatizarea corneei sau glob ocular scurt), lungirea globului ocular in copilarie poate corecta tulburarile de vedere. Pe masura ce se inainteaza in varsta ochiul isi pierde capacitatea de acomodare (modificare a diametrelor sau a formei lentilelor oculare asa incat imaginea sa se focalizeze pe retina). Hipermetropia este de cele mai multe ori evidenta dupa varsta de 40 de ani, cand ochii pierd capacitatea de acomo...Hipermetropia - cauze, simptome, tratament

Hipermetropia poate aparea mai ales la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care stau mult timp in fata calculatorului fara pauze.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie prezintă, deseori, probleme mai grave, fata de barbati.

Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu