miercuri, 2 septembrie 2015

Simptome si tratament in cazul Hipermetropiei

Hipermetropia se vindeca prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Mancarea naturala are rol esential, mai ales daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a scapa de hipermetropie.

"Persoanele cu hipermetropie vad neclar la toate distantele si trebuie sa depuna constant efort de acomodare pentru a focaliza, fapt care duce la incordare, dureri de cap si oboseala oculara.    Care sunt cauzele? Hipermetropia apare atunci cand ochiul este mai scurt decat in mod normal. Acest lucru face ca razele de lumina sa nu fie focalizate pe retina ci in spatele acesteia. Este o conditie de obicei mostenita.   Care sunt simptomele? Hipermetropii, pentru ca vad neclar la toate distantele, trebuie sa depuna constant efort de acomodare pentru a focaliza, fapt care duce la incordare, dureri de cap si oboseala oculara. De fapt, nou nascutii si copiii sunt in mod obisn...Simptome si tratament in cazul Hipermetropiei

Hipermetropia poate aparea mai ales la persoanele cu obiceiuri nesanatoase si care petrec timp indelungat la calculator fara pauze.Femeile care au hipermetropie au, de multe ori, probleme mai grave, fata de barbati.

Hipermetropia si afectiuni similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu