joi, 28 ianuarie 2016

Hipermetropie retete naturale de tratament

Poti trata hipermetropia prin hrana zilnica.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a scapa de hipermetropie.

" - este un viciu de refractie prin aceea ca razele luminoase paralele venite de la infinit (practic de la 5 m) se reunesc intr-un focar situat inapoia retinei deoarece se reduce axul anteroposterior al ochiului. Se mai numeste "vedere lunga". Este incapacitatea de a vedea un punct apropiat sau unul departat, deci este mai grav decat miopia. La batranete, o persoana care nu vede bine de aproape si de la distanta poate sa sufere concomitent de miopie si de prezbitism, nicidecum de hipermetropie, fiind necesar controlul medical adecvat. Cauza poate fi o diminuare a puterii de refractie a ochiului (ex. In cataracta - dupa extirparea cristalinului) sau prin micsorarea diametrului axului anteroposterior al ochiului (hipermetropia axiala). In hipermetropia axiala se considera ca fiecare milimetru de scurtare a axului anteroposterior al ochiului ar corespunde cu 3 dioptrii. Copilul care la ...Hipermetropie retete naturale de tratament

Hipermetropia poate aparea mai ales la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care petrec mult timp citind fara a-si odihni ochii.Femeile afectate de hipermetropie prezintă, de multe ori, o forma mai accenutata a afectiunii, in comparaţie cu barbati.

Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu