vineri, 12 decembrie 2014

Hipermetropia | Ochelari, Lentile de contact, Consultatii

Hipermetropia se vindeca prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, în special daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare daca ai hipermetropie.

"Atunci cînd privim la distanţă, razele de lumină care pătrund în ochi şi traversează structurile interne ale acestuia sunt focalizate pe retină (în fovee) fără un efort semnificativ al ochiului. În cazul existenţei hipermetropiei, aşa cum se poate observa în imagine, razele de lumină sunt focalizate în spatele retinei. Această problemă vizuală este cauzată de dimensiunea redusă a globului ocular (diametru antero-posterior mic) sau o optică insuficient de puternică a ochiului. Principalul simptom al hipermetropiei este vederea neclară, în special pentru distanţe de vedere tot mai reduse. Activităţi precum cititul, lucru la monitor, vizualizarea diferitelor detalii la distanţe sc...Hipermetropia | Ochelari, Lentile de contact, Consultatii

Hipermetropia are o prevalenţă ridicată la persoanele cu obiceiuri nesanatoase si care petrec mult timp in fata calculatorului fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin afectate de hipermetropie prezintă, deseori, probleme mai grave, decat barbati.

Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu