miercuri, 3 decembrie 2014

Vă plac roşiile? Iată ce beneficii au pentru sănătate | Libertatea.ro

Poti trata hipermetropia prin dieta sanatoasa.Mancarea naturala are rol esential, mai ales daca sunt bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci pentru a vindeca hipermetropia.

"ntărirea oaselor. Vitamina K şi Calciul, doi nutrienţi furnizaţi de roşii, sunt excelenţi factori de fortificare şi regenerare a ţesutului osos. Licopenul din roşii s-a dovedit util în îmbunătăţirea masei osoase, aceasta fiind o cale excelentă de prevenire a osteoporozei. Reducerea riscului de cancer. Tot antioxidantul important din roşii, licopenul, a fost asociat în cadrul mai multor studii de specialitate cu un risc redus de debut al cancerului de prostată, cancerului cervical, cancerului oral, cancerului faringian şi esofagian, cancerului de stomac, de colon, rectal, de prostată şi ovarian. Antioxidanţii din roşii, în special vitaminele A şi C, combat daunele produse de radicalii liberi asupra celulelor sănătoase ale organismului. Reglarea nivelului glicemiei în sânge. Roşiile sunt o sursă bogată de crom, mineral care reglează nivelul glicemiei în sânge şi inhiba poftă de alimente dulci. Îmbunătăţirea vederii. Vitamina A din roşii poate să îmbunătăţească acurateţea vederii şi să prevină afecţiunile văzului. Un demers ştiinţific de specialitate a demonstrat că un consum regulat de roşii reduce riscul apariţiei degenerării maculare, o afecţiune grav...Vă plac roşiile? Iată ce beneficii au pentru sănătate | Libertatea.ro

Hipermetropia poate aparea mai ales la cei care nu practica obiceiuri sanatoase si care stau mult timp citind fara pauze.Femeile afectate de hipermetropie prezintă, in multe situatii, probleme mai grave, decat persoanele de sex masculin.

Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu