miercuri, 2 iulie 2014

hipermetropia › Ivcelnaiv

Hipermetropia se vindeca prin hrana zilnica.Alimentele naturale joca un rol important, mai ales daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a vindeca hipermetropia.

"hipermetropia este boala celor care văd mai bine la distanță decât aproape. dar nu asta facem, oare, cu toții, în viață? nu cumva vedem aproape de noi, în noi, mai cețuit decât la distanța care ne separă de alții? observăm cu precizie de ce se despart vecinii de la 4, dar nu sîntem capabili să vedem de ce noi eșuăm în relațiile noastre. defectele altora ni se înfățișează ca niște uriașe reclame luminoase, în timp ce ale noastre sînt scrise cu litere mici, de notă de subsol. arătăm cu degetul mai ușor decât putem pune degetul pe propria rană. ne uităm la televizor mai des decât în sufletele noastre și sperăm să aflăm adevărul despre noi privind către astre. uite, eu, chiar acum mă gândeam (privind bineînțeles în zare, pe geam) cum ar fi ca de mâine să ne punem cu toții ochelari prin care să ne putem vedea sufletele."...hipermetropia › Ivcelnaiv

Hipermetropia are o prevalenţă ridicată la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care stau mult timp citind fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie prezintă, deseori, o forma mai accenutata a afectiunii, in comparaţie cu barbati.

Vindecarea hipermetropiei si a altor vicii de refractie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu