joi, 3 iulie 2014

Ce este hipermetropia - FamousWhy.ro

Poti trata hipermetropia prin alimentatie sanatoasa.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a scapa de hipermetropie.

"Hipermetropia este un defect de refractie al ochiului, in urma caruia razele luminoase paralele care patrund in ochi nu isi formeaza focarul pe retina, ci in spatele ei. Imaginile obiectelor apar neclare. Vederea este scazuta atat la distanta, cat si la apropiere. Hipermetropia se datoreaza micsorarii congenitale a axului anteroposterior al ochiului sau unei scaderi a curburii corneei. Pentru a vedea clar la apropiere, hipermetropul trebuie sa-si forteze puterea de acomodatie ."...Ce este hipermetropia - FamousWhy.ro

Hipermetropia este mai intalnita la cei nu au grija de sanatatea ochilor si care stau timp indelungat la calculator fara a se relaxa din cand in cand.Persoanele de sex feminin care sufera de hipermetropie au, de multe ori, forme mai avansate ale acestei tulburări, decat persoanele de sex masculin.

Citeste si alte articole:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu