vineri, 11 iulie 2014

Hipermetropia - Afecțiuni oculare - Erori de reftacție | Xlentile.ro

Hipermetropia poate fi tratata prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a scapa de hipermetropie.
"Contrară miopiei, din punct de vedere optic, această afecțiune a ochiului este caracterizată printr-o vedere neclară atât la apropiere, cât și la distanță. Hipermetropia apare când globul ocular este mai scurt(mic) decât în mod normal, astfel imaginea se formează în spatele retinei, și nu pe retină (cum este normal pentru o vedere perfectă). Această afecțiune poate fi una moștenită sau dobândită în copilarie, și se tratează în mod optim cu ajutorul ochelarilor de vedere sau lentilelor de contact."...Hipermetropia - Afecțiuni oculare - Erori de reftacție | Xlentile.ro

Hipermetropia poate aparea mai ales la persoanele cu obiceiuri nesanatoase si care stau mult timp in fata calculatorului fara a face mici pauze.Femeile care au hipermetropie au, deseori, o forma mai accenutata a afectiunii, fata de persoanele de sex masculin.
Cum te poti vindeca de afectiuniile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu