vineri, 11 iulie 2014

Hipermetropia - lentile de contact - Lentilecontact Romania

Hipermetropia poate fi tratata prin dieta benefica sanatatii ochilor tai.Alimentele naturale joca un rol important, mai ales daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a scapa de hipermetropie.

"Ce este hipermetropia? Este viciul de refractie in care razele luminoase paralele venite de la infinit se aduna intr-un focar situat in spatele retinei. Din aceasta cauza hipermetropul in stare de repaus ocular, nu vede bine nici la distanta, nici aproape . Pentru a-si corecta tulburarile de vedere el utilizeaza in permanenta acomadatia atat pentru vederea la distanta cat si pentru vederea de aproape.     Care sunt simptomele hipermetropiei? La lucrul de aproape (care solicita cel mai mult ochiul) – citit, invatat, lucratul la calculator – el acuza intepaturi oculare, lacrimare, cefalee, roseata oculara, tulburari de vedere (literele se amesteca, vederea devine neclara pentru cateva momente). Daca se ridica privirea si se priveste in departare aceste tulburari dispar urmand sa reapara la un anumit timp de la reluarea activitatii. Cum se poate corecta hipermetropia?      Persoanele care sufera de miopie isi pot corecta vederea prin utilizarea lentilelor de contact speciale. Elemente de luat in considerare cand alegeti lentilele de contact potrivite: 1.Adreseaza-te specialistului oftalmolog pentru o examinare oculara completa si consiliere profesionala 2.Aminteste-ti ca inlocuirea mai frecventa a lentilelor este mai sanatoasa prntru ochii tai si ridica nivelul de confort. 3.Alege lentilele de contact care se potrivesc stilului tau de viata si necesitatilor tale vizuale 4.Alegea calitatea unei marci in care ai incredere.  "...Hipermetropia - lentile de contact - Lentilecontact Romania

Hipermetropia poate aparea mai ales la cei cu obiceiuri nesanatoase si care stau mult timp citind fara a se relaxa din cand in cand.Persoanele de sex feminin afectate de hipermetropie au, deseori, forme mai avansate ale acestei tulburări, fata de persoanele de sex masculin.

Hipermetropia si vindecarea ei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu