duminică, 22 iunie 2014

Hipermetropia – ce este, simptome si tratament

Poti trata hipermetropia prin mancare sanatoasa.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, mai ales daca sunt bogate în vitamine. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci daca ai hipermetropie.

Hipermetropia este o afectiune care se manifesta prin vedere incetosata. Persoanele ce sufera de hipermetropie vad bine la distanta si vad obiectele departate mai aproape decat sunt in mod obisnuit. Aceste persoane au de cele mai multe ori probleme in a focaliza imaginile apropiate si nu pot realiza activitati precum cititul sau cusutul. Pe masura ce inaintam in varsta, ochiul isi pierde capacitatea de acomodare. Hipermetropia este de cele mai multe ori evidenta dupa varsta de 40 de...Hipermetropia – ce este, simptome si tratament

Hipermetropia are o prevalenţă ridicată la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec timp indelungat la calculator fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin care sufera de hipermetropie prezintă, deseori, o forma mai accenutata a afectiunii, decat barbati.

Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu