marți, 24 iunie 2014

Hipermetropia - Medi CALLS - locul unde puteti discuta direct cu un medic

Poti trata hipermetropia prin hrana zilnica.Mancarea naturala are rol esential, în special daca sunt bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a vindeca hipermetropia.
"Hipermetropia este o tulburare de refractie data de forma si lungimea globului ocular (ochiul este prea scurt sau curbura corneei este plata). In cazul hipermetropiei, razele luminoase nu sunt focalizate pe retina, fiind deviate in spatele retinei, generand astfel o imagine imprecisa, neclara a obiectelor aflate in apropiere. Persoanele ce sufera de hipermetropie vad bine la distanta si vad obiectele departate mai aproape decat sunt in mod obisnuit, desi tulburarile sunt si la nivelul vederii de aproape si ...Hipermetropia - Medi CALLS - locul unde puteti discuta direct cu un medic

Hipermetropia este mai intalnita la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec mult timp citind fara a-si odihni ochii.Femeile afectate de hipermetropie prezintă, deseori, o forma mai accenutata a afectiunii, decat barbati.
Citeste si alte articole:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu