luni, 14 iulie 2014

Hipermetropia - invata ce este si cum o poti trata

Poti trata hipermetropia prin dieta sanatoasa.Mancarea naturala are rol esential, mai ales daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a vindeca hipermetropia.
"Corectarea acestui defect se face printr-o lentila de "minus" (lentila divergenta), care focalizeaza razele luminoase mai in spate, respectiv pe retina. Exista miopii mici si medii (pina in 6-7 dioptrii), miopii mari (8-12 dioptrii) si miopii forte (peste aceste valori). Miopiile mari si forte adesea se asociaza cu leziuni morfologice oculare, la nivelul retinei (coroidoza miopica, conus miopic, pata Fuchs, etc.). Hipermetropia este viciul de refractie in care imaginea unui obiect se proiecteaza in spatele retinei, fie pentru ca ochiul este “prea scurt”, adica are axul antero-posterior prea mic, fie pentru ca razele de curbura ale corneei sunt prea mari, determinand focalizarea razelor luminoase mai departe, respectiv in spatele retinei. Corectarea acestui defect se face printr-o lentila de "plus" (lentila convergenta), care focalizeaza razele luminoase mai in fata, respectiv ...Hipermetropia - invata ce este si cum o poti trata

Hipermetropia este mai intalnita la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care petrec timp indelungat la calculator fara a face mici pauze.Femeile afectate de hipermetropie prezintă, in multe situatii, o forma mai accenutata a afectiunii, fata de barbati.
Pagini similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu