marți, 10 iunie 2014

Ce este hipermetropia - FamousWhy.ro

Hipermetropia poate fi tratata prin mancare sanatoasa.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, în special daca sunt bogate în vitamine si minerale. Aceasta este primul pas pe care este bine sa il faci pentru a scapa de hipermetropie.
"Hipermetropia este un defect de refractie al ochiului, in urma caruia razele luminoase paralele care patrund in ochi nu isi formeaza focarul pe retina, ci in spatele ei. Imaginile obiectelor apar neclare. Vederea este scazuta atat la distanta, cat si la apropiere. Hipermetropia se datoreaza micsorarii congenitale a axului anteroposterior al ochiului sau unei scaderi a curburii corneei. Pentru a vedea clar la apropiere, hipermetropul trebuie sa-si forteze puterea de acomo...Ce este hipermetropia - FamousWhy.ro

Hipermetropia poate aparea mai ales la persoanele nu au grija de sanatatea ochilor si care stau timp indelungat la calculator fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie au, in multe situatii, forme mai avansate ale acestei tulburări, decat persoanele de sex masculin.
Vindecarea hipermetropiei si a altor vicii de refractie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu