luni, 4 august 2014

Metode tratament hipermetropie

Pe vremea cand eram in cautarea unui mod de a ma vindeca de hipermetropie, am dat si peste acest articol.
Ca in majoritatea cazurilor, si aici, prevenirea si imbunatatirea vederii nu sunt recunoscute ca fiind cele mai bune metode pentru o vedere perfecta:

“Tratamentul tulburării vederii de aproape depinde de câţiva factori, precum vârsta, activităţile şi ocupaţia dumneavoastră, dar este tratată, în mod obişnuit, cu ajutorul lentilelor de contact şi al ochelarilor de vedere. Consultaţi Examinările ochilor pentru informaţii despre cum să obţineţi o prescripţie pentru ochelari sau lentile de contact de corecţie şi Prevenirea problemelor de vedere pentru sfaturi despre cum să aveţi ochi mai puternici.

Dacă sunteţi pregătit(ă) să renunţaţi pentru totdeauna la ochelarii de vedere sau lentilele de contact de corecţie, exploraţi opţiunile chirurgicale de mai jos.
Deşi ochelarii de vedere şi lentilele de contact ajută la corectarea anumitor probleme de vedere, acestea sunt soluţii provizorii care vă ajută să treceţi peste problemă, dar care nu elimină cauza efectivă a acesteia, aşa cum o pot face procedurile chirurgicale.

LASIK este o procedură chirurgicală iar operaţiile prezintă riscuri. Procedura LASIK nu este reversibilă, odată ce a fost efectuată. Pentru a afla mai multe despre procedurile refractive asupra ochilor, mergeţi la Corecţia vederii prin LASIK sau exploraţi progresele care se defăşoară chiar acum în domeniul Corecţiei cu laser a vederii OptiLASIK®.”

Sursa: http://www.vederefaraochelari.ro/farsightedness.aspx

Daca vei face operatie, nu vei rezolva cauza ci vei vedea clar doar pentru moment. Ca sa scapi de hipermetropie si sa vezi clar din nou trebuie sa aplici exercitii oculare si sa ai o alimentatie sanatoasa. Metoda naturala este singura care vindeca cu adevarat hipermetropia.

Citeste despre ce este hipermetropia si cum se vindeca natural, atat la adulti, cat si la copii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu