marți, 5 august 2014

Ce este hipermetropia si cum se vindeca hipermetropia prin tratament naturist

Ce este hipermetropia si cum se vindeca
Cate stii despre ce este hipermetropia? Probabil iti suna cunoscut acest termen, insa nu stii exact ce este aceasta afectiune.

Hipermetropia este o afectiune oculara de care sufera multe persoane, insa nu multe dintre persoanele care sufera cunosc ca exista si o alta varianta la ochelari, si anume un tratament naturist.

Intr-un articol postat pe site-ul urmator, gasim cateva sfaturi despre ce este hipermetropia si aplicarea unui tratament naturist:

“Ceaiul de afine este recomandat pentru remedierea vederii mai ales la bolnavii cu miopie sau hipermetropie. Puneti 2 lingurite de frunze de afin la 500 ml apa calduta. Lasati sa stea peste noapte, iar dimineata incalziti din nou usor. Beti 3 cesti pe zi. Se poate face de asemenea si un decoct din fructe de afin (mai ales vara cand acestea sunt la mare cautare). Puneti 1 lingurita de fructe zdrobite in 250 ml apa si beti aceasta cantitate de-a lungul unei zile, inghititura cu inghititura.”

Acesta este un bun sfat si o buna modalitate pentru a vindeca hipermetropia printr-un tratament naturist. Este important sa cunoastem cum putem trata hipermetropia prin tratament naturist, inainte sa recurgem la solutia ochelarilor sau a lentilelor de contact.

Acestea din urma nu fac decat sa corecteze viciul de refractie, nu sa il vindece. Iar daca alegem sa ne tratam hipermetropia cu un tratament naturist, nu doar ca vom trata, ci vom vindeca aceasta afectiune.



Alte informatii legate de ce este hipermetropia si cum se poate vindeca prin tratament naturist puteti gasi aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu